Spring til indhold

Renovering

Skal du i gang med et større renoveringsprojekt af dit badeværelse, køkken eller hvad det måtte være, og mangler en elektriker til at foretage alle elinstallationerne?

Renoveringsopgaver

Elektrikeren i Åbyhøj hjælpe dig med at renovere lidt større projekter både for private og erhverv.

Vi har mange års erfaring med planlægning af større elinstallationer og renoveringsopgaver, hvorfor vi også tilbyder en kompetent rådgivning omkring placering af både kabelføring, lampeudtag, stik og lignende, så det hele stemmerens med branchestandarder og lovgivning.

Ligeledes giver vi dig en vejledning omkring alle de udfordringer, der også kan opstå ved en lidt større renovering samt ligeledes alle de nye muligheder det kan give. Vi sørger for, at hjælpe dig med alt inden for el, så der er styr på hver eneste detalje, så det hele bare kører, når projektet er færdigt.

Ved større renoveringsopgaver arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder, så de ved, hvad der kommer til at ske og ligeledes hvornår de kan forvente at opgaven er færdig. Derfor kan du også altid kontakte os og så tager vi en snak omkring opgaven, hvis du er lidt i tvivl om nogle ting inden projektet sættes i gang og ligeledes ønsker et uforpligtende tilbud på projektet.