Spring til indhold

El-installationer

Hos Elektrikeren i Åbyhøj udfører vi alle de klassiske elektriker opgaver lige fra opsætning af lamper over spisebordet til en større elinstallation for både private og virksomheder.

El-tjek/El-syn

Et el-tjek eller el-syn udføres ofte i forbindelse med salg af din bolig, men det kan også foretages, hvis du blot ønsker et generelt tjek af dine el-installationer, så du er sikker på, at det hele er i orden.

El-syn/el-tjek foregår ved at gennemgå alle tilgængelige installationer i boligen og ligeledes en stikprøve kontrol af stikdåserne.

Installation af el-tavler

Ofte bliver mange danskere først opmærksom på deres el-tavle, når der springer en gammel sikring i boligen. Så hvis du vil undgå disse problemer, så bør du få udskiftet din el-tavle til en helt ny.

Vi tilbyder at udskifte din gamle el-tavle samt gruppesikringer til helt nye automatsikringer samt HPFI-relæ.

Vi anbefaler, at få tjekket din el-tavle en gang i mellem, så du er sikker på, at der ikke er nogle gamle sikringer, der i værste tilfælde kan springe og sætte gang i en brand.

Tilslutning af hårde hvidevarer

Har du lige købt en ny opvaskemaskine, som skal tilsluttes, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi kan installere alle typer og mærker samt sørger for, at den bliver installeret korrekt, så du kan bruge den med det samme.

LED belysning – ude og inde

Skal der nyt lys i stuen eller på terrassen, så kan vi foretage ophængning og opsætning af belysningen.

Det er uanset, om der er tale om en enkelt lampe eller en helt bolig, som skal have installeret belysning, så kommer vi ud og hjælper dig med opgaven, så du kan få lys i boligen.

Udskiftning og installation af stikkontakter

Er stikkontakterne gamle og trænger du til nogle nye, som kan passe bedre ind i indretningen eller ønsker du blot nogle smartere funktioner til belysningen?

Vi kan udskifte og installere alle former for stikkontakter i både gamle og nye huse, så du kan få den belysning, der passer ind i din bolig eller virksomhed.

Installation af alarm, dørtelefon og sikringer

Vi har stor erfaring med at installere alarmer og dørtelefoner i både private hjem, men også ude hos virksomheder. Vi kan monterer alle former for alarmer og dørtelefoner, som kan skabe trygge rammer for boligen eller virksomheden.

Vi rådgiver gerne private og virksomheder omkring, hvad der ville være den bedste alarmløsning for jer, så både private kan forsikre sig mod indbrudstyve, men også virksomheder som kan forsikre sig mod indbrud og hærværk.